Geen categorie

City Pier Cityloop 2016

Ik vind het zo leuk om al die blogs van andere hardlopers te lezen dat het nu wel tijd wordt om zelf ook eens het één en ander aan het wereld wijde web toe te vertrouwen.

Onderweg naar mijn eerste hele marathon, op zondag 10 april, ben ik gister aan de start verschenen van de City Pier Cityloop. Na een reis van bijna twee en een half uur met de trein (Enschede – Den Haag) ben ik aangekomen bij Den Haag Centraal. Wat ideaal: een start en finish zo dicht bij een station. Helaas was het erg koud in het startvak. En natuurlijk had ik mijn handschoenen en muts laten liggen in mijn tas (die ik al had ingeleverd) BrrrHuilt Maar eenmaal aan het lopen was het niet meer zo koud.

Wat een gezelligheid. Overal mensen aan de kant van de route. Op meerdere plekken muziek. Ik heb genoten. Toen ik op mijn Tomtomhorloge zag dat ik 13,8 km/uur liep, raakte ik even in paniek, ging ik niet veel te hard? Hou ik dit wel de hele route vol? Maar het ging goed. En wat was het geweldig om in Scheveningen gewoon langs de kust te lopen. Ondanks de hagel, was dat echt puur genieten.

Uiteindelijk mijn persoonlijk record (gelopen tijdens de halve marathon in Amsterdam) met ruim 5 minuten verbroken. Wat was ik trots. En toch bekroop me het gevoel: als ik nou twee minuten sneller was geweest. Dan had ik de halve marathon in minder dan 90 minuten gelopen. Maar misschien een IMG_1408goed streven voor een volgende halve marathon. Nu op naar de hele marathon van Rotterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s