Geen categorie

Road2Rotterdam: de laatste loodjes

Nog 5 nachtjes slapen en dan is het zo ver: de marathon van Rotterdam! Mijn eerste marathon.

Net binnen van mijn één na laatste rondje. 7 1/2km. vrijdagavond nog één klein rondje en dan moet ik er klaar voor zijn. gister een nieuwe voorraad energie-gelletjes gehaald. Vanmiddag geluncht met pannenkoeken, vanavond spaghetti gegeten. De laatste voorbereidingen zijn begonnen.  Zondag werd ik in eens heel zenuwachtig, nog maar een weekje. De zenuwen zijn nu redelijk onder controle. Ik heb er heel veel zin in! Nu hopen dat zondag alles mee zit en ik die 42 km ga uitlopen. Ik hoef geen toptijd te halen. Die 13,8 km/uur van de CPC-loop hoef ik niet te halen, 10 km/uur is voldoende. Insteek is: de finish halen.

Ik heb alles gedaan wat ik kon doen, nu is het afwachten hoe het zondag zal gaan! Ik ben er klaar voor! Ik hou jullie op de hoogte hoe het afloopt!IMG_1999

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

IMG_2006IMG_2008IMG_2010

Een gedachte over “Road2Rotterdam: de laatste loodjes”

  1. Ik weet zeker dat je het kan!! Alle vertrouwen in..💪🏻💪🏻💪🏻
    Stuur je mij een sms hoe het is gegaan zo benieuwd! Ik ben dan op terug weg van mijn citytrip
    Dus heb helaas geen WiFi om je volgen….

    Xx😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s