Geen categorie

April 2016

Het is al weer mei. Lente! De dagen worden langer! Hardlopen in korte broek en t-shirt! April ligt al weer achter ons. Wat een maand om op terug te kijken. Mijn eerste marathon en die smaakt naar meer. De training naar de marathon toe heeft wel veel tijd gekost en met een dagelijkse reistijd van meer dan 4 uur aan woon werkverkeer,  besloten om het bij één marathon per jaar te houden. Afgelopen weken heb ik me wel ingeschreven voor zowel de halve marathon van Eindhoven als van Amsterdam. Beide in oktober.  Ik kan gewoon niet zonder de sfeer en de spanning van een leuk loopevenement. Zal het dan echt zo zijn? Ben ook ik veranderd in een hardloopjunkie? Ach ja, er zijn ergere dingen om verslaafd aan te zijn!

Mijn weg naar de marathon heb ik voor een heel stuk kunnen afleggen met de hulp van Evy Gruyaert. Met haar steun, via de “Hardelopen met Evy-app” heb ik de deze weg afgelegd. Een schema om me voor te bereiden en iemand die regelmatig “fier” op me was, als ik zelf dacht dat ik het nooit zou redden. Je hebt me 6 jaar geleden enorm geholpen om me aan het lopen te krijgen, iets waar ik zelf geen vertrouwen in had en dit keer heb je me gewoon naar een hele marathon gecoached. Evy enorm bedankt!

Een gedachte over “April 2016”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s