Geen categorie

Halve marathon Amersfoort

Nog twee dagen en dan is het zo ver: de halve marathon van Amersfoort. Mijn eerste run na de hele marathon in Rotterdam. Had gehoopt dat ik dit keer voor het eerst in minder dan 90 minuten de finish zou bereiken. Ik weet niet of het mogelijk is, maar tijdens de CITY Pier CITYloop kwam ik erg dicht in de buurt. Helaas wordt het zondag 28 graden, dus ik denk dat ik mijn doelen iets moet gaan bijstellen! Helaas is een groot woord, want ben wel heel blij dat de zomer gaat beginnen. Maar ja, niet ten koste van mijn p.r. 😉!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s