Geen categorie

De najaarslopen komen er weer aan!

Wat gaat de tijd toch snel, het is al weer augustus. Nog iets meer dan twee maanden en de halve marathons van zowel Eindhoven als Amsterdam komen er weer aan. Tijd om langzaam de trainingen weer op te bouwen. Juli was niet mijn beste IMG_3496maand ooit als het gaat om hardlopen. De afgelopen twee weken heb ik niet hardgelopen, dit om mijn knie even wat rust te gunnen. Gister ben ik augustus gestart met een rondje van 5 km. Dit rondje heb ik niet op maximale snelheid gelopen, omdat ik tijdens het hardlopen regelmatig werd afgeleid door loslopende Pokémon die natuurlijk ook gevangen moesten worden. 😉

Fijn om er achter te komen dat twee weken rust mijn knie goed heeft gedaan. De komende tijd kan ik nu gebruiken om de afstanden weer op te hogen. Zal het me gaan lukken om bij één van de twee geplande halve marathons eindelijk binnen 90 minuten de finish te gaan halen? De CPCloop in Den Haag heb ik in 1.31.57 gelopen, dus het komt wel aardig dicht in de buurt.

singelloop11 september ga ik eerst maar eens proefdraaien tijdens de Enschedese Singelloop. Met de start en finish op zo’n 300 meter afstand van mijn huis, kan ik deze thuiswedstrijd natuurlijk niet laten “lopen”. 8 km knallen en hopelijk ga ik ook daar een PR neer zetten.

Jammer dat de zomer tegen die tijd weer achter de rug is, maar gelukkig dat dan alle najaarslopen er weer aan komen. Dat maakt het begin van de herfst toch weer een beetje goed! Tussen de singelloop en de halve marathon van Eindhoven 2 weken totale ontspanning in Thailand, dan moet het in oktober met de halve marathons wel goed komen!

De grote vraag is alleen: gaan de hardloopschoenen mee in de koffer naar Thailand?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet!

 

3 gedachten over “De najaarslopen komen er weer aan!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s