Geen categorie, Hardlopen

Road2Eindhoven

img_3992img_3929Zondag is het zo ver, de halve marathon in Eindhoven! Hij komt wel heel snel na mijn vakantie. Afgelopen zaterdag terug gekomen van twee weken Thailand. In Thailand heb ik nog wel twee keer 10 km hardgelopen, maar wat was het daar heet!

Door de vakantie en mijn knieblessure ben ik toch wel een beetje bang dat ik te weinig heb getraind voor deze halve marathon. Daarom heb ik afgelopen maandag toch nog maar een laatste langeduurloop van 16 km ingepland. Rustig maar wel lekker gelopen, niet het uiterste gegeven. Tijdens het lopen heb ik geen last van mijn knie gehad, zal de blessure dan nu toch echt onder controle zijn. Voor extra ondersteuning heb ik nog wel met een knieband om gelopen.

Ik heb vertrouwen in zondag. Maar ik moet zondag wel rustig aan doen, gewoon lekker lopen en genieten van de route. Voordeel van de halve marathon in Eindhoven is dat mijn familie aan de kant van de route zal staan om mij aan te moedigen. Het loopt toch wel erg lekker met supporters aan het parcours. Ik heb met mezelf afgesproken dat, omdat dit de eerste halve marathon is na mijn blessure, het belangrijkste is dat ik de finish haal. Het gaat zondag dus niet om de snelheid. De wens om een persoonlijk record te lopen en eindelijk onder de 90 minuten te finishen, moet ik voor zondag dan ook maar laten gaan! Hopelijk lukt me dat zondag ook echt. Vanavond nog een laatste rondje lopen en dan later deze week er goed voor gaan zitten om een nieuwe runningplaylist op spotify samen te stellen  voor zondag! Heeft iemand nog goede suggesties voor deze playlist? Eén nummer dat in ieder geval niet mag ontbreken is Eye Of The Tiger. Dit nummer gaat niet meer uit mijn hoofd na twee weken Thailand. Iedere avond bleven de reclameauto’s maar langsrijden met dit nummer door de speakers om reclame te maken voor alle Thaiboxwedstrijden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s