Geen categorie

Herfst!

Het is nu duidelijk herfst. ’s Avonds hardlopen kan niet meer zonder verlichting. De hardloop-shorts zijn weer voor een paar maanden op zolder opgeborgen. Ik heb zelfs al weer één keer gelopen met mijn handschoenen aan. De laatste hardloopevenementen voor dit jaar komen er dan ook al weer aan. In verband met een gezellig weekendje weg zondag geen 7heuvelenloop voor mij, maar een week later wel de Hoge Lage Torenloop door het Twentse landschap. 15 kilometer lopen van het centrum van Oldenzaal naar de Universiteit in Enschede.

Dit jaar heb ik aan 9 hardloopevenementen meegedaan. De Nieuwjaarsloop in Glanerbrug (15km), De City Pier Cityloop (21km), De Marathon van Rotterdam , de halve marathon in Amersfoort, De Enschedese Singelloop (8km), halve marathon in Eindhoven en  Amsterdam en ik sluit het jaar dus af met de Hoge Lage Torenloop. Tijd om plannen te gaan maken voor 2017. Tijdens de halve marathons in Eindhoven en Amsterdam begon het enorm te kriebelen om in 2017 mijn tweede marathon te gaan lopen. Maar voor welke marathon zal ik dan gaan. Ik wil gaan voor een marathon in het najaar, zodat ik ook alle tijd heb om er weer rustig naar toe te werken. Zal ik gaan voor Eindhoven of voor Amsterdam? Of heeft iemand anders een andere suggestie. Ik wil in ieder geval gaan voor een marathon die uit één ronde bestaat, niet twee keer het zelfde rondje van 21km. Ik ben bang dat ik het dan tijdens het tweede rondje erg zwaar ga krijgen.

Voor de eerste hardloopevenementen van 2017 heb ik me al aangemeld. De Midwintermarathon in Apeldoorn (25km), natuurlijk weer de City Pier Cityloop (21km) en de halve marathon in Enschede. Heeft iemand nog andere hardloopevenementen die ik in 2017 zeker niet mag missen?

2 gedachten over “Herfst!”

  1. Leuk dat je er weer eentje gaat lopen! Er zijn er stiekem best veel in Nederland. Ik heb zelf een Review over twee ervan geschreven, misschien heb je er wat aan. Ik ben benieuwd welke het wordt. Succes met trainen in het donker!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s