Geen categorie

Ken je die van die hardloper die de Brouwersdamloop ging lopen?

… die was zijn hardloopschoenen vergeten!

img_4662Dit jaar voor de derde keer met vrienden naar het Back At Sea festival geweest. Back At Sea is de wintereditie van Concert At Sea. Ieder jaar wordt tijdens Back At Sea op zaterdagochtend de Brouwersdamloop georganiseerd. Een funloop van 7 km vanuit bungalowpark Port Zélande over de Brouwersdam. Het eerste jaar was ik niet op de hoogte van het bestaan van deze loop, vorig jaar was het me door de gezellige vrijdagavond niet gelukt om op tijd op te staan. 😉 Dus dit jaar moest het gebeuren, drie keer is scheepsrecht. Vrijdag om 11.00 uur in de auto gestapt om drie uur later in Port Zélande aan te komen. Sleutel van het huisje opgehaald. Huisje gevonden, wat een luxe, we hadden zelfs een privé-sauna. Overigens helemaal geen tijd gehad om hier gebruik van te maken. Meteen mijn tas uitgepakt, want waarom zou ik het weekend niet meteen goed beginnen en op en neer naar Renesse rennen: hardloopbroek ✔️ Hardloopsokken ✔️ Hardlooplongsleeve✔️ Muts✔️ Handschoenen✔️ Muziek✔️ Oordopjes✔️ Hardloopschoenen, shit waar zijn mijn hardloopschoenen???? Drie keer raden thuis in de kast!

Poging 3 voor de Brouwersdamloop, weer mislukt! Niet alleen de Brouwersdamloop, maar het hele weekend niet hardlopen. Door dit gezellige weekend was het ook al niet mogelijk om aan de 7heuvelenloop mee te doen. Lieve organisatoren van festivals, willen jullie voortaan er voor zorgen dat jullie je festival niet organiseren tijdens een groot hardloopevenement? 😂😂😂

img_4695Nog even gedacht om terug te rijden, nee dat gaan we zeker niet doen. Nog 6 uur in de auto! 😡Of nieuwe schoenen kopen. Nee, ook zonde van het geld! Dan maar vol overgave op het festival gestort. Optredens  van o.a. De Dijk (toch echt niet mijn ding) en Bløf. Zondag storm, waardoor het optreden van UB40 (bestaan ze nog?) is afgelast. Toch in de storm nog even over het strand geprobeerd te lopen, dat was echt niet te doen!

img_4746Na 4 dagen feest vanavond na het werken de hardloopschoenen maar weer aantrekken. Nog 6 dagen tot de Hoge Lage Torenloop! Wie lopen er zondag ook mee?

4 gedachten over “Ken je die van die hardloper die de Brouwersdamloop ging lopen?”

  1. Troost je, mijn man vergat ooit zijn schoenen voor een trail wedstrijd van 100 km in de Ardennen. Gelukkig mocht hij een paar lenen van die andere Bruggeling Wouter Decock (die vandaag het WK 100 km loopt. Allemaal supporteren!)
    Alleen… Wouter heeft maat 47 dus dat werd extra sokken aantrekken en papier in proppen. Toch nog goed gelopen en een anekdote voor de rest van zijn leven. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s