Hardlopen

DOcember

Het is alweer halverwege december. Iedereen komt langzaam in de kerstsfeer. Het hele jaar wordt weer doorgenomen. Wat zijn de hoogtepunten en wat zijn de dieptepunten? img_4894Via Instagram worden zelfs onze #bestnine foto’s samengesteld. Welke negen foto’s hebben de meeste likes ontvangen. Heel vreemd maar bijna al mijn meest gelikete foto’s hebben met hardlopen te maken. 😉

 

2016 het jaar waarin:

  • ik mijn hardloopblog ben begonnen! Wat ontzettend leuk dat jullie mijn blog ontdekt hebben.
  • ik gestart ben met het trainen voor mijn eerste marathon. Deze marathon heb ik ook uitgelopen, zelfs met een tijd onder de 4 uur. Dit is echt mijn hoogtepunt van 2016. Waarschijnlijk zelfs het hoogtepunt van de afgelopen 5 jaar. Op sportief gebied zeer zeker mijn ultieme hoogtepunt tot nu toe.
  • ik mijn eerste echte blessure als hardloper heb opgelopen. Wat had ik deze zomer ineens ontzettende last van mijn knie. Nooit geweten dat een blessure de liefde voor het hardlopen zo kan bepalen.
  • ik heb besloten dat er in 2017 zeker een tweede marathon moet gaan volgen. Al ben ik er nog steeds niet helemaal uit welke dit moet gaan worden.

img_4895December is ook een maand waarin ik, door alle verplichtingen, vaak minder hardloop dan in andere maanden. Wat een goed idee van Girlslove2run om daarom met #DOcember te komen. Een uitdaging om in december minimaal 70 km hard te lopen. Na iedere run plaats je een foto op sociaal media met de hashtag DOcember en het totaal aantal tot dan gelopen kilometers in december. Ik merk dat met dit soort uitdagingen het strebertje in mij naar boven komt en ik net dat stapje extra zet. Voordat ik begon met hardlopen wist ik niet eens dat ik dat streberige in me had zitten. Om zeker te weten dat ik die 70 kilometer ga halen heb ik dit weekend zelfs spontaan een halve marathon gelopen. Ik zit nu op 52 kilometer, dus die 70 kilometer zal ik zeker gaan halen. Dank jullie wel GirlsLove2Run voor deze leuke decemberuitdaging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s