Hardlopen

Road2Apeldoorn

Zondag is het zo ver; mijn eerste hardloopwedstrijd van 2017. De Asselronde tijdens de Midwintermarathon in Apeldoorn. 25 Kilometer, een stukje verder dan de halve marathons die ik normaal loop. Voor mij Is dit de eerste keer dat ik meeloop met de Midwintermarathon.

img_5346In de training hier naar toe heb ik twee weken geleden 22 kilometer gelopen, vandaag heb ik ook nog eens 15 kilometer gelopen.  Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben. Nu duimen dat zondag alle omstadigheden goed zijn. Omdat dit de eerste keer is dat ik de 25 kilometer tijdens een hardloopevenement loop hoef ik niet bang te zijn dat ik geen persoonlijk record loop. Hoe lang ik ook over deze wedstrijd doe, het zal altijd een persoonlijk record zijn! 😜 Ik heb besloten dat ik in ieder geval niet met een topsnelheid wil gaan starten, rustig beginnen. Maar het zou leuk zijn, als ik uiteindelijk toch binnen een tijd van twee uur weet te finishen.

img_5315Afgelopen zaterdag werd het startbewijs al door de postbode bezorgd. Ik vind het altijd een enorm pluspunt als het startbewijs wordt toegestuurd. Zondag dus niet eerst nog ergens het startbewijs ophalen, maar direct naar de start. Voor de mensen die de enveloppe zondag pas openmaken. Let op, er zitten geen veiligheidsspeltjes bij.

Deze week nog twee korte stukjes lopen. Een goed excuus om deze week veel pannenkoeken te eten tijdens ontbijt en lunch, want ja, ik moet toch koolhydraten stapelen😉! En vanavond ga ik maar eens met Spotify aan de slag om een leuke playlist samen te stellen om de 25 kilometer lekker weg te lopen. Heeft er nog iemand goede muziektips?

Wie zie ik zondag ook in Apeldoorn?

Processed with VSCO with f2 preset

11 gedachten over “Road2Apeldoorn”

 1. Ik ben er ook bij zondag. Geen 25 kilometer, maar 10EM. Heb er heel veel zin in. De omgeving is supermooi om te lopen, dus daar gaat het niet aan liggen 😉

  Succes zondag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi streven René. Ik ga ervoor om mijn tijd van vorig jaar te verbeteren 2:14:58. Toen rustig gelopen, omdat het de eerste keer 25 km was (en mijn maximale afstand) en ik de volgende dag een afspraak had waar ik fris moest verschijnen. Da’s toen gelukt. 😉
  Veel succes en tot zondag (nou ja….).

  Henk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s