Hardlopen

Juni 2017

Juni ligt al weer een dag achter ons. Een maand waarin ik 148 kilometer heb hardgelopen. De zomer is begonnen. Hoe was juni verder:

IMG_1101IMG_0881

Op 9 juni heb ik een persoonlijk record (42 minuten en 11 seconden) gelopen op de 10 kilometer tijdens de FKB City Run in Hengelo. Deze cityrun was een onderdeel van de GBKgames. Erg leuk was dat het startschot gegeven werd door niemand minder dan evy Gruyaert. Toch de hardloopgoeroe van menig Nederlandse en Vlaamse hardloper.
IMG_0924

Op 15 juni was er het jaarlijkse afdelingsuitje van mijn werk. Het uitje eindigde met een gezellige barbecue. Het was de hele dag onzeker of het ’s avonds droog zou blijven, maar uiteindelijk is er geen druppel regen gevallen. We hebben heerlijk gegeten en een leuke dag gehad met alle collega’s. Jammer dat we dit soort uitjes maar één keer per jaar hebben.

IMG_0943

Voor de eerste keer heb ik mijn hardloopkleding besteld via AliExpress. Voor weinig geld heb je daar erg leuke hardloopkleding. Ik heb twee shirtjes en twee broeken besteld. Drie weken moest ik er op wachten, maar uiteindelijk kwamen ze binnen. Nadat ik ze heb uitgeprobeerd, weet ik één ding zeker: hier ga ik vaker winkelen voor mijn hardloopkleding. Ik voel me een echter superheld met deze nieuwe shirtjes!

IMG_1095

Vrijdag 16 juni heb ik heerlijk genoten van de musical Elisabeth bij Paleis het Loo. Alle acteurs uit de productie van 1999 in Scheveningen waren weer aanwezig. Met natuurlijk Pia Douwes als stralend middelpunt. Wat een bijzondere locatie voor een musical. Voor mij de 5e keer dat ik naar een voorstelling van Elisabeth ben geweest. Met als hoogtepunt de productie in Berlijn ook met Pia in de hoofdrol.

18 juni heb ik de halve marathon in Amersfoort gelopen. Net als vorig jaar was het eigenlijk veel te warm. Dit is één van de redenen dat ik geen persoonlijk record heb gelopen. Lekker rustig gelopen, zodat ik niet te veel last zou hebben van de warmte. Ik heb ook bij iedere waterpost netjes één of soms zelfs twee bekertjes water gedronken.

IMG_1108

IMG_1103

Vrijdag 23 juni naar het gelredome in Arnhem afgereisd voor het concert van Celine Dion. Haar eerste concert in 10 jaar in Nederland. We hebben een erg leuke avond gehad.

IMG_1099Zaterdag 24 juni nog even naar foodtruckfestival Trek geweest. Jammer van het regenachtige weer. Voorgaande jaren was het iedere keer erg zonnig en warm waardoor de sfeer een stuk gezelliger was.

Natuurlijk heb ik juni netjes afgesloten met een lekker rondje hardlopen. En nu ga ik met volle teugen genieten van juli!!!!IMG_1085

 

6 gedachten over “Juni 2017”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s