Hardlopen

Blog van mijn zusje

Gister ben ik met mijn zussen en nichtje naar Amsterdam geweest. Nee, ik heb daar niet hardgelopen😉, gewoon een gezellig dagje met familie. Mijn zus heeft er een blog over geschreven:

Mijn broer, zus en ik gaan regelmatig samen een gezellig dagje weg. Soms met z’n drieën en soms gaat Naomi ook mee. Ongeveer twee maanden geleden waren we al aan het kijken waar we samen naar toe konden gaan, helaas kwamen we er niet uit om een gezamenlijke dag te vinden, soms lastig die verschillende […]

via Blog #12: Artis Amsterdam  — Leonie Naomi Joëlle

2 gedachten over “Blog van mijn zusje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s