Hardlopen

Blog van mijn zusje

Mijn zusje heeft gister een blog geschreven over haar broer en zus. Die moet ik dan natuurlijk ook even hier delen, ook al heeft het niets met hardlopen te maken😉!

1. Hoe heten jullie broer(s) en/of zus(sen)? En hoeveel jaar schelen ze met jullie? René: Mijn zussen heten Susanne en Leonie. Susanne is drie jaar jonger dan ik ben, Leonie tien jaar. Susanne: René is uit ’76, ik (Suus) uit ’78 en Leonie uit ’86. Leonie: Mijn broer heet René en mijn zus heet Susanne. 2. Hebben […]

via Blog #17: Mijn broer- en zussentag  — Leonie Naomi Joëlle

Een gedachte over “Blog van mijn zusje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s