Hardlopen

Augustus 2017

Het is vandaag al weer 31 augustus. Een maand waarin ik twee lange afstanden heb gelopen (25 en 30 kilometer). In totaal heb ik deze maand 153,2 kilometer hardgelopen. Maar natuurlijk heb ik deze maand meer gedaan dan alleen gesport.

img_1500

Ik ben augustus maar eens begonnen met het inleveren van mijn boekenbonnen. Eerst heb ik natuurlijk het boek van Klaas Boomsma uitgelezen, maar daarna kon ik meteen aan de slag met deze drie boeken van Stephen King. Met alle films en series naar boeken van Stephen King is hij weer helemaal hot op dit moment. Hij is al jaren één van mijn meest favoriete schrijvers. De boeken “De Beproeving” en “Bezeten Stad” zijn al jaren mijn favorieten.

img_1601Deze maand ontving ik van Immayasports een leuk pakket met hardloopsokken en twee drinkflesjes voor in mijn flipbelt. Over de Flipbelt en de waterflesjes heb ik onlangs ook een review geschreven. De Flipbelt is echt één van mijn hardloop-musthaves. Dank je wel ImmayaSports voor dit leuke kado.

img_1746

Met mijn collega Marianne heb ik gezellig in Nijmegen bij het Vlaams Arsenaal van oesters met een glas rosé genoten. Voor Marianne de eerste keer dat ze oesters heeft gegeten.

img_1742

Behalve leesboeken heb ik deze maand ook twee stripboeken gekocht van “Dating for Geeks”. Helemaal leuk omdat ze gesigneerd zijn, met een persoonlijke tekening er ingetekend. Daar kan ik dan weer heel erg van genieten.

img_1677

Met mijn zussen en nichtje Naomi ben ik gezellig een dagje naar Amsterdam geweest. Begonnen met een uitje naar Artis en daarna ook nog gezellig een rondvaart gedaan. Naomi was helemaal onder de indruk van het varen met een boot. Al vond ze het wel heel lang duren. Na een half uur zei ze: “Nu ben ik er wel helemaal klaar mee!😂

img_1832Erg leuk vond ik het dat een foto die ik getwitterd had de volgende dag in dagblad De Metro werd geplaatst (in één klap wereldberoemd😉).

Hopelijk wordt september net zo’n leuke maand als augustus. In ieder geval heb ik deze maand vakantie. Ik ga in mijn vakantie nog een week naar Texel. Qua hardlopen staan de Menzis Singelloop en de Dam tot Damloop nog op het programma. Ook zal er nog een duurloop van 35 kilometer gelopen gaan worden. Ik heb er zin in!

2 gedachten over “Augustus 2017”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s