Hardlopen

Oktober 2017

Het is al weer november, buiten is het duidelijk al herfst en afgelopen weekend is de wintertijd weer ingegaan. Een mooi moment om eens terug te denken aan de maand oktober.

img_2771Oktober de maand waarin ik mijn tweede
marathon heb gelopen. Dit keer de marathon van Eindhoven, de omgeving waar ik ben opgegroeid en mijn familie nog steeds woont.

img_2572

 

 

 

 

img_2670Omdat ik tijdens het marathonweekend bij mijn zus in Eindhoven bleef logeren was dit naast de marathon ook een mooi moment om gezellige dingen met mijn familie te ondernemen. Gezellig met mijn nichtjes kastanjes zoeken in het bos en op zaterdagavond een deel van de in Eindhoven erg bekende lichtjesroute te rijden.img_2669

 

 

 

img_2675

 

 

 

 

 

 

 

 

img_3141Oktober was ook de maand dat ik mijn vertrouwde TomTomRunner-horloge heb ingeruild voor een AppleWatch. het was in het begin even wennen, maar ben er nu erg blij mee.

 

 

img_2961Natuurlijk heeft de herfst ook zijn mooie kanten en een herfstwandeling kon natuurlijk niet uitblijven. Net over de grens naar de Haarmuhle gereden en daar genoten van de omgeving.img_2955

 

 

 

 

 

 

 

img_3025Oktober hebben we afgesloten met een dagje Utrecht en ’s avonds naar de musical over het leven van Gloria Estéfan “On your Feet”! img_3053

 

 

 

 

 

 

 

52416d54-593c-4fcf-ad0f-5a7dd454a07bHelaas heb ik deze maand ook nog een paar keer vertraging gehad met de trein. Dus heb meerdere keren langer dan gepland op verschillende station staan wachten.

 

 

November wordt een erg drukke maand met veel leuke en gezellige dingen op de planning.

5 gedachten over “Oktober 2017”

 1. Leuk blog om te lezen en ben benieuwd naar jou de ervaring met de Apple Watch. Je hebt de Nike zo te zien en dit weekend koop ik hem ook, maar weet niet of ik voor de Nike versie ga. En idd leuke foto’s weer gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel.
   Ik heb het idee dat de gps van de tomtom nauwkeuriger was. Als ik de nikeapp gebruik kan ik mijn gegevens niet met Strava synchroniseren. Dus dingen zijn allemaal net even anders. Maar een smartwatch heeft weer voordelen die de tomtom niet had.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s