Hardlopen

Januari 2018

Het is vandaag 31 januari. De laatste dag van de eerste maand van 2018! Wat is deze maand voorbij gevlogen, als het hele jaar zo snel gaat kan ik binnenkort de kerstboom al weer op gaan zetten😉.

Deze maand heb ik maar 91,44 kilometer hardgelopen. Geen goed begin van het nieuwe jaar. Zeker niet omdat in april mijn derde marathon gepland staat. De marathon van Rotterdam. Misschien moet ik er maar eens heel goed over na gaan denken of het wel heel verstandig is om deze marathon te gaan lopen. Misschien toch iets te snel na Eindhoven. Ik merk dat ik na deze marathon toch meer rust nodig had dan ik zelf gedacht had. Het was misschien iets te veel gevraagd om direct vol een nieuw schema in te duiken. Iets wat ik dus ook niet heb gedaan. Maar dit is iets voor een andere blog. En toch is 91 km helemaal niet zo slecht, het zijn er toch 91 die ik wel gelopen heb.

Januari was ook de maand waarin ik verschillende verjaardagen te vieren had. Mijn schoonzusje Melissa, nichtje Jo-Ann en Joëlle, de dochter van mijn zus, werd één jaar oud. Genoeg te vieren dus!

Helaas trok er deze maand ook een grote storm over Nederland. Dit zorgde er voor dat deze winter de NS mij voor de tweede keer niet thuis kon brengen. Achteraf gezien is het heel duidelijk waarom treinen niet konden rijden, maar als je zonder informatie op een station staat te wachten is dit toch best wel frustrerend. Gelukkig was daar Arnold die helemaal vanuit Enschede naar Arnhem kwam om mij op te halen.

Een maand kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder uit eten te gaan. Dankzij Social Deal zijn we deze maand naar Grill Masters in het centrum van Enschede geweest. Vorige week zijn we ook nog gezellig naar het Texas Ribbhouse in Boekelo geweest. Afscheid nemen van Arnold die de volgende dag 5 dagen naar Dubai ging. Ben je in de buurt van Enschede dan is het Texas Ribbhouse een aanrader. Lekker dineren in een saloon-achtige setting. Misschien niet voor een romantisch diner, maar wel leuk met een groep.

Zondag januari al een beetje afgesloten door samen met Lucienne en Rejanne naar de musical On Your Feet te gaan. Mooie musical over het leven van Gloria Estèfan. Voor mij de tweede keer dat ik naar deze musical ben geweest.

Dit weekend viel ook het startnummer voor de Midwintermarathon op de deurmat. Zondag 4 februari mag ik daar de Asselronde lopen. 25 kilometer hardlopen in de omgeving van Apeldoorn. Vorig jaar heb ik de Asselronde ook gelopen, wat een mooie omgeving. Ook al denk ik niet klaar te zijn voor een marathon, voor de Asselronde ben ik zeker klaar. Ik heb er zin in!

En dan heb ik deze maand ook nog de gratis krant de Metro gehaald. Op Twitter maakte ik een opmerking over het feit dat zij in een krantenkop de koning Willie noemde. En wat denk je, de volgende dag staat mijn tweet gewoon in de krant! 😉

Dit was al weer januari, op naar een gezellig, leuk en sportief februari!

10 gedachten over “Januari 2018”

  1. Hoi Renee, leuk geschreven en ik merk wel dat je betrokken bent met de mensen die vlakbij jou staan. Wat je schrijft over MR18 misschien te vroeg na Eindhoven dat zou zomaar kunnen. Maar dat weet je zelf het beste en is een kwestie van goed luisteren naar je lijf (ProRun). Oké, Suc6 zondag en wie weet treffen wij ons met mogelijk meer loopmaatje die er ook zijn.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat heb je deze maand leuke dingen gedaan zeg. Wel een beetje balen dat MR18 waarschijnlijk te vroeg is voor je maar aan de andere kant heb je in elk geval al wat kilometers gemaakt. Luister vooral naar je lichaam en forceer niets want daar heb je jezelf dubbel zo hard mee.

    Geliked door 1 persoon

  3. Leuke blog om te lezen, en al gaat het dit jaar misschien geen Rotterdam worden. Fantastisch alle kilometers die je wel loopt! Zelfs nog even voor ons uitje zondag, je bent een topper!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s