Hardlopen

Februari 2018

Het is vandaag 28 februari. Een mooi moment om terug te blikken op deze maand. Een maand waarin ik 79 kilometers heb hardgelopen. Niet heel erg veel, maar februari is natuurlijk ook een erg korte maand. 😉 Februari is ook de maand dat ik de knoop heb doorgehakt over mijn deelname aan de marathon van Rotterdam. Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen heb ik besloten om dit jaar niet deel te nemen aan deze marathon.

img_4382-1 Zondag 4 februari heb ik meegedaan aan de Asselronde, tijdens de Midwintermarathon. 25 kilometer hardlopen door Apeldoorn en over de Veluwe. Met momenten erg zwaar door de vele hoogteverschillen op het parcours, maar ook 25 kilometer genieten van de mooie omgeving.img_4389

 

 

 

 

img_4458In februari werd ik ook blij gemaakt met een pakketje van Butik21. Hierin zaten een paar compressiekousen en een paar compressietubes. Ik heb beide nu een paar keer gedragen en zal binnenkort met een recensie op mijn blog komen.

img_453320 februari werd mijn kleine zusje Leonie 32 jaar oud. Dit gezellig met het hele gezin gevierd en natuurlijk nog even genoten van mijn nichtjes Naomi en Joëlle.

img_4514Deze maand in Utrecht ook heerlijk Nepalees gegeten. Helaas zijn er in Nederland te weinig Nepalese restaurants. Bij de eerste hap van mijn Daal Bath kwamen natuurlijk alle herinneringen aan mijn maand in Nepal weer naar boven. Een van de mooiste landen waar ik ooit geweest ben.

img_4504Eindelijk heb ik mijn verzameling stripalbums van Dating for Geeks compleet. En wat leuk om in een twitterbericht van Kenny Rubenis zelf, mijn album met persoonlijke tekening terug te zien komen. Leuk!

 

 

img_4701Deze maand heb ik heerlijk afgesloten met een lang weekend Londen met Arnold, Marjon, Natasja en Nicolien. Even hadden we er de schrik in toen we op een slaapzaal bleken te belanden. Maar gelukkig kon de reservering nog omgeboekt worden naar dccf8ac2-eeb9-40c4-959a-363fcc62cedftwee aparte kamers. Genoten van heerlijk gezelschap, de Disney musical Aladdin, Cirque du Soleil in the Royal Albert Hall. Natuurlijk ook van heerlijk eten en al het moois dat Londen te bieden heeft.

Kortom februari was een mooie maand. Hopelijk wordt maart net zo’n mooie maand.

2 gedachten over “Februari 2018”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s