Hardlopen

Maart 2018

Vandaag is het alweer eerste paasdag. Maart zit er op. Wat is deze maand voorbij gevlogen. Een maand waar ik in totaal 82 kilometers heb hardgelopen. Een vakantie naar Curacao heb geboekt en nu lekker aan het aftellen ben tot ik het vliegtuig in kan stappen.

Maart zijn we erg winters begonnen. Tijdens mijn eerste runs in maart heb ik me dan ook goed ingepakt! 😉 Wat was het koud.

Ondanks de kou hebben we deze maand ook heerlijk genoten op het strand van Zandvoort. Met een wijntje op het terras.

Zondag 11 maart stond natuurlijk bij veel Hardlopers al maanden rood omcirkeld in de agenda. De CPCloop in Den Haag. Wat een goed georganiseerde wedstrijd over een mooi parcours. Helaas zeker in het begin wel erg druk.

Het weekend van 24 en 25 maart stond in het teken van mijn familie. Mijn zussen en nichtjes kwamen gezellig een weekendje in Enschede logeren. Heerlijk samen de stad in geweest, gegeten op de markt, pizza gegeten en naar de speeltuin geweest. Dit soort weekenden zijn echt altijd veel te snel voorbij.

Op de laatste dag van maart heb ik mijn startbewijs opgehaald voor de halve marathon van Hengelo. Om op tweede paasdag de maand april goed te kunnen beginnen.

Verder zal april vooral in het teken staan van zon en strand. Wat een heerlijk vooruitzicht! ☀️🏝

Een gedachte over “Maart 2018”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s