Hardlopen

Terug van de fysio

Afgelopen maandag schreef ik in mijn blog dat ik niet aan de start verschenen ben van de Asselronde. Dit omdat ik al een week last had van mijn bovenbeen. Afgelopen woensdag ben ik dan ook bij de fysio geweest. 

c0ad009b-53d9-402c-bf29-105179640dbcHet blijkt dat mijn rug helemaal vast zat. De fysio heeft dan ook meteen mijn rug goed aangepakt. De pijn in mijn bovenbeen komt waarschijnlijk voort uit overbelasting. Ik heb oefeningen meegekregen die ik de komende tijd twee keer per dag moet uitvoeren. Hiermee zou mijn bovenbeen over twee weken weer helemaal op orde moet zijn. Dat valt dus heel erg mee. Volgens de fysio kan ik daarna weer gewoon verder trainen voor de marathon van Enschede.

De komende twee weken mag ik helaas niet hardlopen. Het is nu zondag, de dag dat ik normaal een lange duurloop in mijn trainingsschema heb staan. Vandaag dus niet. Ik merk dat ik ineens tijd over hou! 😉  Maar ik ga me wel aan deze rustperiode houden. Ik wil natuurlijk de problemen niet erger maken en uiteindelijk wel weer lekker kunnen hardlopen. Het zijn maar twee weken.

Nog anderhalve week en ik mag weer rustig beginnen met hardlopen. Tenminste als de pijn weg is. Is dit niet het geval moet ik een nieuwe afspraak maken bij de fysio, maar daar ga ik niet van uit.

Op een spoedig herstel!

10 gedachten over “Terug van de fysio”

Plaats een reactie