Hardlopen

Brooks Run Happy KickOff Event

Het is nu al weer een week geleden dat ik de andere teamgenoten van het Brook Run Happy Team heb ontmoet. Half december kreeg ik te horen dat ik geselecteerd was voor het Run Happy Team van de Benelux en zaterdag 29 februari was daar dan eindelijk het kennismaking- en kickoffevent. Het event vond plaats in het Student Hotel in Rotterdam

Brooks Run Happy Team kick-off
Brooks Run Happy Team kick-off // 29-02-2020 // David Stegenga Fotografie

Vanuit verschillende locaties vanuit Nederland en België kwamen de verschillende teamleden dan ook naar Rotterdam. Vanuit Enschede is het nog best een eind rijden, dus om kwart voor 7 ’s ochtends zat ik al in de trein. Het event zelf begon om 10.00 uur. Helaas konden door omstandigheden twee teamleden niet bij het event aanwezig zijn.

In Rotterdam op het station kwam ik Mari Durieux al tegen die vandaag het event voor Brooks gaat filmen. Even later komt ook het eerste teamgenootje de tram in en ook de fotograaf van deze dag blijkt in dezelfde tram te zitten. Met z’n vieren stappen we even later het Student Hotel in, waar de eerste teamleden en de medewerkers van Brooks al aanwezig zijn. Het leuke is dat door onze gezamenlijke passie (hardlopen) iedereen ook al direct met elkaar begint te praten. Sommige mensen kennen elkaar al. Maar andere mensen zijn helemaal nieuw. Via Instagram en onze WhatsAppgroep lijkt het eigenlijk alsof we elkaar allemaal al kennen.

Brooks Run Happy Team kick-off
Brooks Run Happy Team kick-off // 29-02-2020 // David Stegenga Fotografie

De dag begint met een ontbijt en daarna begon de dag in de vorm van een schoolklas. We kregen korte lessen over Brooks, de verschillende schoenen van Brooks, Social Media en speciaal voor de dames onder ons de Brooks running-bh’s.

Hierna werden we allemaal verwend met een Brooks GoodyBag. Een maand eerder hadden we allemaal al een paar Brooks Adrenaline 20 thuis gestuurd gekregen, maar ook deze GoodyBag was ontzetten goed gevuld. We werden verwend met een hele hardloopset: sokken, tshirts, korte en lange broek, een hardloopjasje en een heerlijke hoody. Terwijl iedereen zijn goodybag enthousiast aan het uitpakken was, werden we ook nog allemaal op de foto gezet.

’s Middags zijn we met de hele groep nog een rondje van 6 kilometer door Rotterdam gaan rennen en hierbij hebben we natuurlijk ook de Erasmusbrug niet overgeslagen.

Brooks Run Happy Team kick-off
Brooks Run Happy Team kick-off // 29-02-2020 // David Stegenga Fotografie

Uiteindelijk hebben we een ontzettend leuke dag gehad, waarbij ik veel nieuwe hardloopvrienden heb gemaakt. Ik zal jullie de komende tijd dus nog regelmatig inspireren om ook lekker happy te gaan runnen! Want daar gaat het natuurlijk om, overdragen van het geweldige hardloopvirus. Of je nou korte of lange afstanden, snel of langzaam loopt, het gaat er om dat je plezier beleefd aan beweging! En als ik Brooks kan helpen dit virus te verspreiden dan doe ik dat graag.

Een van de eerste dingen die ik hiervoor ga doen zal op International Running Day op 3 juni hier in Enschede een kort (voor iedereen toegankelijk) hardloopevenementje zal proberen te organiseren. 

 

Wil je de andere teamleden volgen op instagram, dit zijn hun accounts:

@emmekeschalken
@roelrunningsober
@the.running.midwife
@daphnerun
@nathalie2605
@lunaclgn
@jasminevangrieken
@djsnellejelle
@linsloves2run
@kim_deprez
@richard_runs_happy
@petraruns.nl
@aline_gobert
@lizzylizzycom
@gaby_runs_the_world
@moeders_on_the_run
@wayeoflife
@simonerunsaround
@edgarleijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s