fietsen

Een nieuwe start: op de fiets naar het werk!

Het is al weer een tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. De afgelopen periode was ik druk met het afronden van mijn oude baan en starten bij een nieuwe werkgever.

Al weer meer dan 9 jaar geleden zijn we vanuit Nijmegen naar Enschede verhuisd, maar ik werkte nog steeds in Nijmegen. Dit had tot gevolg dat ik op mijn werkdagen een reistijd had van meer dan 4 en half uur. Dit kwam omdat ik met de trein reisde en ik dan ook de tijd van en naar het station en het wachten op de trein hierin mee reken. Eind december kreeg ik te horen dat ik was aangenomen bij een nieuwe werkgever, waar ik op 1 februari ook ben gestart. Vanaf nu werk ik een stuk dichterbij huis, namelijk 12 kilometer.

Ik heb in december mezelf verwend met een elektrische fiets, zodat ik nu weer met de fiets naar het werk kan. Ik vind zelf 12 kilometer met een normale fiets net iets te ver. Niet dat ik geen 24 kilometer op een dag wil fietsen, maar ik wil niet bezweet op mijn werk aan komen.

Ik heb er de eerste drie weken bij mijn nieuwe werk nu opzitten en ben hiervan twee weken iedere dag met de fiets gegaan. Eén week ben ik toch met de auto gegaan i.v.m. alle sneeuw op de weg.

Ik ga er vanuit dat nu alles weer wat rustiger is, ik ook weer vaker een blog zal schrijven.

4 gedachten over “Een nieuwe start: op de fiets naar het werk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s