Hardlopen

It’s your run

Het mooie aan hardlopen is dat je een hardloper bent hoe ver of hoe hard je ook loopt. Het maakt niet uit of je 3 kilometer of een ultramarathon loopt. Het maakt niet uit of je snel rent, of rustig je loopje loopt. Als je gaat lopen ben je een hardloper. Je loopt voor jezelf, niet voor een ander. Hierop mag je trots zijn!

Hardloopmerk Brooks staat hier ook achter en is daarom de wereldwijde campagne “It’s your run” gestart. Met deze campagne worden hardlopers aangemoedigd om trots te zijn op hun run. Dit ongeacht het tempo waarin je loopt of de afstand die je aflegt. Hier kan ik het dan ook alleen maar mee eens zijn.

Het is voor iedereen anders wanneer een run je het beste afgaat. Beeld je bijvoorbeeld in gedachte een finishline in, luister je naar podcasts of verbeeld je dat je een superheld bent! Allemaal verschillende manieren om jouw beste loopsessie te vinden.

Ikzelf trek regelmatig een Superman-shirtje aan en waan me een superheld tijdens het hardlopen 😉 . Hiernaast laat ik me tijdens het hardlopen graag bijpraten over verschillende onderwerpen door naar podcasts te luisteren. Zo steek ik ook nog eens iets op tijdens het hardlopen. It’s my run!

Wat is jou manier om tot je beste loopsessie te komen? laat het me weten, wie weet kunnen we elkaar inspireren!

It’s your run!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s