Geen categorie

Na de marathon: en hoe nu verder?

Nu de marathon van Rotterdam achter me ligt, vind ik het lastig om steeds een leuke blog te schrijven. Waar moet ik het over hebben? Het trainen voor de marathon heb ik achter de rug.  Er ligt (nog) geen nieuwe marathon in het vooruitzicht.  Wel al weer ingeschreven voor drie halve marathons: Amersfoort, Eindhoven en Amsterdam. En ik twijfel nog over de Brooks 10k Champions Run in Amsterdam. Ik heb zaterdag nieuwe hardloopschoenen gekocht, de Brooks Amsterdam 2016 special Edition, dus eigenlijk kan ik niet meer om de Champions Run heen.

IMG_2641Deze week toch maar inschrijven? Stiekem toch weer genoeg leuke runs in het vooruitzicht. De komende tijd maar eens goed gaan nadenken welke hele marathon ik in 2017 wil gaan lopen (één per jaar is toch wel voldoende, toch?). Wordt het weer Rotterdam? Zal dat een volgende keer net zo mooi zijn als deze mooie ervaring, of zal een tweede keer uiteindelijk nooit kunnen tippen aan deze eerste keer. Ik kan volgend jaar ook een stapje verder gaan en kiezen voor bijvoorbeeld Berlijn of Parijs? Belangrijkste voorwaarde vind ik wel, dat het één ronde is en niet twee keer de ronde van een halve marathon. Dus een marathon in mijn hometown Enschede zal het niet worden, helaas!

Vanavond weer een lekker stukje lopen, heb er nu al weer zin in! En meteen inspiratie op doen om wel af en toe iets te kunnen blijven schrijven over mijn passie: hardlopen!

Een gedachte over “Na de marathon: en hoe nu verder?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s